Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sliboval, že "bude líp", a to do puntíku plní - jemu a jeho firmám opravdu je líp už dnes. A nadále bude - pokud se mu podaří všechny ty likvidační kroky vůči živnostníkům a menším podnikatelům Rv

0 0
možnosti

Mě vadí všechny ty fráze typu zlepšíme výběr daní-musí být EET. Pak se proflákne daňový únik 18 miliard. Jak tedy pracovali úředníci daného finančního úřadu? Zakázky ve stavebnictví-nic se nelepšilo, stále jsou předem vybrané firmy a loví se křeni co vypracují nabídku a dělají křoví. Vyhrává ne kvalita, ale nízká cena. Kdo nemaže,nestaví. A neustále si necháváme všechno líbit, národ řeší jak je která "celebrita" tlustá, ale co všechno znamená navýšení minimální mzdy nebo navýšení platů státních zaměstnanců, to jde mimo jejich záběr. Že pak hořekují nad tím, kolik je přidáno poslancům a kolik důchodcům, to už je houby platné. Kdo na ty výdaje vydělá? Mozky odchází za lepším, montovny mají daňové úlevy a stejně nepatří Čechům a těch pár obětavých patriotů nás má zachránit? A ještě si protiřečí Zeman se Sobotkou.:-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš je jediný politik, který se dá poslouchat. Je těžké ho hodnotit, když je v partě s ČSSD a KDU a musí se přizpůsobovat rozhodnutím koalice. Předhazovat zneužívání funkce pro prospěch jeho firem je hloupé. To co eventuálně svým firmám přihraje, by dostal stejně. Jen by za to musel rozhazovat úplatky politikům u koryt. Takhle mu to přijde lacinější a je to i morálnější. Lze předpokládat, že za této vlády poklesla míra korupce právě proto, že je ve vládě Babiš, který prdí na nějaké miliony, když vlastní miliardy. A když je ve vládě jeden, který nebere, bojí se i tu druzí.

1 3
možnosti

Máte pravdu, že pan B. prdí na milióny a zaokrouhluje na miliardy:

Pan Babiš je šikovnější, zavedl si vlastní dojicí systém na ČRRv. Otázkou zůstává, jak dlouho toto letadlo postavené na bázi fíček a kam může doletět?;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS